Wij bellen u terug

Wij bellen u terug

Have & Goed Tennisquiz 


Doe mee met de Have en Goed Tennisquiz en maak kans op een "Historische overnachting in een Hampshire hotel voor 2 personen inclusief een gastronomisch 4-gangen diner".

1. Have en Goed is in 1984 opgericht te Zoetermeer. Wie won in dat jaar het tennistoernooi (heren enkelspel) van Wimbledon?

2. Bij Have en Goed doen wij doorgaans het advies bij u thuis. Wij reizen dus best wat kilometers. Lang niet zoveel als "de reis van de tennisbal". Op internet staat een artikel over de reis die een tennisbal maakt die op Wimbledon wordt gebruikt. Hoeveel kilometer legt deze tennisbal af?

3. Have en Goed is ook tussenpersoon op het gebied van hypotheken. Wij werken daarin samen met de grootste banken en verzekeraars. Ook met de Rabobank. Van welke bekende Nederlandse (oud) tennisser deed zijn vrouw ooit een reclamefilm van de Rabobank?

4. Have en Goed werkt ook samen met ABN-AMRO bank. Welke bekende Nederlandse (oud) tennisser is de directeur van het ABN-AMRO tennistoernooi?

5. Have en Goed werkt ook samen met een grote bank/verzekeraar die al meer dan 40 jaar sponsor is van het tennistoernooi Roland Garros. Hoe heet deze bank/verzekeraar?

Naam

Woonplaats

E-mailadres

Velden met een * zijn verplicht

Bereken uw maximale Hypotheek