KOMT U ER NIET UIT? 071 - 8200340
 • Hypotheek Wassenaar
  Hypotheek Wassenaar
 • Bekijk recensie op advieskeuze.nl
  Bekijk recensie op advieskeuze.nl
 • Bekijk recensie op advieskeuze.nl
  Bekijk recensie op advieskeuze.nl

Hypotheek Wassenaar

Have & Goed geeft altijd een duidelijk en glashelder advies

 • Erkende hypotheekadviseurs helpen u bij het maken van een keuze

  Een hypotheek is één van de grootste financiële beslissingen in uw leven. Het is belangrijk om u hierbij te laten helpen door erkende hypotheekadviseurs

 • Een frisse blik op uw persoonlijke situatie

  Wij berekenen niet alleen uw maximale hypotheek, maar nemen ook uw persoonlijke situatie mee.

 

IK WIL GRAAG EEN PASSEND ADVIES

EEN GRATIS ADVIESGESPREK?

Samen rond de tafel voor een gratis advies? Dat kan!

Hypotheek Wassenaar: Wie kan bij ons terecht voor een hypotheek?

Van starters tot woningeigenaren eigenlijk iedereen kan bij ons terecht voor een hypotheek in Wassenaar. Het maakt niet uit of u als starter denkt dat er voor u op dit moment niets mogelijk is op de woningmarkt. Ons eerste gesprek is altijd gratis en geheel vrijblijvend. Wij kijken tijdens dit gesprek naar uw persoonlijke situatie zodat wij kunnen zien wat er wel mogelijk is. Starters kunnen vaak meer dan ze zelf denken en een erkend hypotheekadviseur uit de omgeving kan kijken naar de mogelijkheden. Naast starters kunt u ook als woningeigenaar bij ons terecht. In verschillende fases van uw leven kunt u de hypotheek aanpassen zodat uw woonlasten mogelijk lager worden. Wij helpen u graag om te kijken naar de mogelijkheden.

Hypotheek Wassenaar: Wat kan u van ons verwachten?

Have & Goed is de expert in uw omgeving als het aankomt op het regelen van een financiering. Natuurlijk heeft u hierbij een bepaalde verwachting als u een eerste afspraak bij ons maakt. Wij geven u graag alvast een voorproefje met wat u van ons kunt verwachten. Zo kunt u altijd een advies verwachten met een toegevoegde waarde. Een advies waar u mee verder kunt om bepaalde wensen en doelen te bereiken. Wij laten u ook graag zien wat uw risico’s en mogelijkheden zijn om een hypotheek af te sluiten. Voor een hypotheek in Wassenaar kunt u altijd bij ons terecht als u opzoek bent naar een professioneel advies.

Hypotheek Wassenaar: Maak een afspraak bij een erkend adviseur

Wacht niet langer bij het maken van de volgende stap in uw leven en neem contact op met een erkend adviseur. Wij helpen u graag verder aan een hypotheek in Wassenaar volgens uw eigen woonwensen. Het vrijblijvende kennismakingsgesprek kan bij ons op kantoor plaatsvinden maar we komen ook graag bij u thuis op gesprek.

 

Maak een afspraak

BEOORDELINGEN

Have & Goed: Visie en Vertrouwen

Have & Goed is de onafhankelijke partner voor al uw financiële producten. Wij werken altijd snel en met u samen. Daarnaast bieden wij een breed scala van diensten aan. Wij kunnen u ondersteunen van hypotheek tot pensioen. Have & Goed is het aanspreekpunt voor al uw financiële vraagstukken.

Onze adviseurs werken volgens de hoogste standaarden in de markt en zijn voor de volle 100% op uw financiële doelstellingen gericht. Zij inventariseren uw situatie altijd grondig en zoeken naar de beste mogelijkheden die bij u passen.

 

Maak een afspraak

De voordelen van Have & Goed financieel advies

Dankzij onafhankelijk en deskundig advies in combinatie met glasheldere communicatie zijn wij al 30 jaar niet meer weg te denken als financieel partner in heel Nederland.

 • ADVIES OP BASIS VAN EEN VISIE

  Ons advies is altijd gebaseerd op uw financiële wensen en doelen. Op ons advies kunt u bouwen.

 • VAST EN VERTROUWD

  Wij staan bij al uw financiële vraagstukken voor u klaar. Van hypotheek tot pensioen kunt u bij ons terecht.

 • COMPLEET ONAFHANKELIJK

  Wij hebben maar één partner en dat bent u. Onze adviezen zijn altijd op maat en compleet onafhankelijk.

 • TRANSPARANT EN TOEGANKELIJK

  Bij ons kunt u altijd aankloppen met vragen. Onze adviseurs staan altijd voor u klaar.