Wij bellen u terug

Wij bellen u terug

Verzekeringen

Tijdens je leven krijg je met verschillende risico´s te maken. Zo kan het voorkomen dat je bezittingen beschadigd of verloren raken, of dat je een terugval krijgt in jouw inkomen of vermogen. Er zijn risico´s waar je misschien niet direct bij stilstaat en die je onaangenaam kunnen verrassen. Het is erg belangrijk om alle mogelijke risico´s in beeld te brengen en na te denken over waar je jezelf voor wil verzekeren.

Welke verzekeringen heb je nodig?

Wij gaan met je om tafel om samen met jou te inventariseren welke risico´s je loopt . Vervolgens kan je op basis van onze inventarisatie zelf beslissen welke risico’s je (gedeeltelijk) wilt en kunt opvangen. Is het risico niet (volledig) door jezelf op te vangen dan adviseren wij je een passende verzekeringsoplossing.

Wij adviseren je vakkundig en objectief bij het afsluiten (en actualiseren) van jouw verzekeringen. Centraal hierin staan altijd je persoonlijke situatie, wensen en plannen. We vinden altijd een passende verzekering voor je. Bij het selecteren van de juiste verzekering beoordelen wij alle mogelijke aspecten. We beoordelen de kwaliteit van de verzekeringsproducten, de service van de verzekeraars en sluiten overlap tussen verzekeringen uit. We denken vooruit, zodat je ook in de toekomst goed verzekerd bent tegen het juiste tarief. En dat is heel belangrijk.

Verzeker uw toekomst

Wij baseren ons advies op onze jarenlange ervaring en diepgaande kennis van de verzekeringsmarkt. Wij werken volgens het ADVIESBRIEF® concept. Om te komen tot een eenvoudig en gestructureerd overzicht van de huidige verzekeringen, financiële constructies en eventuele manco’s daarin. Dit vergezeld met een nieuw advies waarbij deze manco's worden verholpen. Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan vandaag nog contact met ons op om een afspraak te maken.

Bereken uw maximale Hypotheek

Bereken je maximale Hypotheek

Direct berekenen