Wij bellen u terug

Wij bellen u terug

Pensioen

Veel mensen hebben geen idee op welk bedrag ze vanaf hun pensioendatum maandelijks kunnen rekenen. Of vanaf welke leeftijd het pensioen wordt uitgekeerd. Logisch, want wie in zijn leven voor meerdere werkgevers heeft gewerkt, ziet door alle pensioenoverzichten het bos niet meer. Daarnaast verschuift de pensioenleeftijd en de AOW gerechtigde leeftijd met regelmaat. 

Ook de omstandigheden binnen je werk veranderen. Een langdurige loopbaan bij één werkgever is niet meer vanzelfsprekend. Een onbezorgde oude dag is niet meer vanzelf gegarandeerd. De AFM concludeerde in 2015 dat "een derde van de burgers bij de huidige pensioenopbouw niet kan voorzien in zijn beoogde bestedingsbehoefte." Daar zijn wij erg van geschrokken.

Wij kunnen je helpen! Wij maken inzichtelijk wat je kan verwachten als je met pensioen gaat. Heb je een tekort? Samen met jou kunnen we een op maat gemaakt pensioenplan ontwerpen. Of de oplossing ligt in het verlagen van de (hypotheek) lasten of het aanvullen van het inkomen wij houden alle opties open. Je bent altijd verzekerd van een pensioenplan dat echt aan jouw wensen voldoet. 

Wilt je eens geheel vrijblijvend informeren naar de mogelijkheden? Kom gerust langs of maak een afspraak met een van onze adviseurs. We helpen je graag verder

 

Bereken uw maximale Hypotheek

Bereken je maximale Hypotheek

Direct berekenen